ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τα «έτσουξε» και έπιασε τιμόνι – Την γλύτωσε «φτηνά» ο 33χρονος

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τα «έτσουξε» και έπιασε τιμόνι – Την γλύτωσε «φτηνά» ο 33χρονος

Μόνο με υλικές ζημιές στο όχημα και ελπίζουμε ένα γερό μάθημα ότι αλκοόλ και οδήγηση είναι «θανάσιμοι εχθροί» την «έβγαλε» 33χρονος το βράδυ του Σαββάτου 22/8.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21:00, 33χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, με κατεύθυνση τη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε σιδερένιο πάσσαλο (σήμα μονόδρομου σε έξοδο του αυτοκινητόδρομου), με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του οχήματος.  

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ στον οδηγό του οχήματος, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 93μg αντί 9μg.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE