ΠΑΦΟΣ: Έσπασαν το παράθυρο αυτοκινήτου Κύπριας και έκλεψαν ένα μικρό ΄'θησαυρό'

ΠΑΦΟΣ: Έσπασαν το παράθυρο αυτοκινήτου Κύπριας και έκλεψαν ένα μικρό ΄'θησαυρό'

Υπόθεση κλοπής από όχημα και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το Σάββατο 22/8 από Ελληνοκύπρια, η οποία παραθέριζε στην Πόλη Χρυσοχούς, ότι άγνωστοι απέσπασαν από το αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο σε δημόσιο χώρο στάθμευσης στην περιοχή του Λατσιού, περιουσία συνολικής αξίας 42.200 ευρώ.
 
Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή. Όπως διαφάνηκε οι δράστες αφού θρυμμάτισαν το παράθυρο του συνοδηγού απέσπασαν την δερμάτινη τσάντα της παραπονούμενης που περιείχε χρυσαφικά και διάφορα ηλεκτρονικά είδη η αξία των οποίων ανέρχεται σε 42.200 ευρώ.
 
Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE