Η Δανία απαγόρευσε τη κτηνοβασία - Η νομιμοποίησή του τότε οήγησε σε αύξηση του κτηνοβατικού τουρισμού

Η Δανία απαγόρευσε τη κτηνοβασία - Η νομιμοποίησή του τότε οήγησε σε αύξηση του κτηνοβατικού τουρισμού

Η Δανία ψήφισε νομοθεσία που απαγορεύει την κτηνοβασία, σκληραίνοντας έναν νόμο που οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων φοβούνταν ήταν ενθάρρυνε το σεξουαλικό τουρισμό με θύματα τα ζώα.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Νταν Γιόργκενσεν υποστήριξε ότι η προηγούμενη απαγόρευση ήταν ανεπαρκής, λέγοντας σε ένα άρθρο: «Είναι δύσκολο να αποδειχθεί ότι ένα ζώο υποφέρει όταν ένας άνθρωπος έχει σεξουαλική επαφή μαζί του…».

Όπως αναφέρει το Reuters, όσοι ψήφισαν το νομοσχέδιο, δεν θέλουν η Δανία να παραμείνει η τελευταία βόρεια ευρωπαϊκή χώρα όπου κτηνοβασία ήταν νόμιμη, δεδομένου ότι αυτό είχε οδηγήσει σε... αύξηση του κτηνοβατικού τουρισμού στη χώρα. 

Η Γερμανία, η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μεγάλη Βρετανία στο παρελθόν έχουν απαγορεύσει την κτηνοβασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.