Ένας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Ένας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Ένας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται την Κυριακή 23/8 στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.


Το Σάββατο 22/8 ένας από τους δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του αφού οι επαναληπτικές εξετάσεις για κορωνοϊό, στις οποίες υποβλήθηκε, ήταν αρνητικές.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του ασθενούς που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο κρίνεται ως σταθερή.  

Εξάλλου στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται σήμερα 40 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν εκεί μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, στις 11:00 θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE