Με άγχος η Σέλτικ, νίκη και για τη Ρέιντζερς (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Με άγχος η Σέλτικ, νίκη και για τη Ρέιντζερς (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Τα… χρειάστηκε η Σέλτικ, αλλά τα κατάφερε! Με γκολ του νεοαποκτηθέντα, Άλμπιαν Αγέτι, η Σέλτικ πέρασε (0-1) από την έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ. Νέο «μηδέν» στην εστία του ο Βασίλης Μπάρκας.

Μπορεί ακόμα να μην βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, αλλά η Σέλτικ βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ, καθώς έβγαλε… Αγέτι από το μανίκι.

Ο νεοαποκτηθέντας επιθετικός έπειτα από φάση διαρκείας στο 83’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, χαρίζοντας τη νίκη στους «Κέλτες» με 1-0.

Βασικός ήταν και πάλι ο Βασίλης Μπάρκας που στη δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά και δεύτερη σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22 Αυγούστου

Μάδεργουελ-Χάμιλτον 0-1
(86’ Οντοφίν)

Ρέιντζερς-Κιλμάρνοκ 2-0
(50’ Ρούφε, 77’ Κεντ)

Σεντ Μίρεν-Ρος Κάουντι 1-1
(14’ Ομπίκα – 70’ αυτ. Σερόν)

Νταντί Γιουνάιτεντ – Σέλτικ 0-1
(83’ Αγέτι)

Κυριακή 23 Αυγούστου

Αμπερντίν – Λίβινγκστον 17:00
Σεντ Τζόνστον – Χιμπέρνιαν 18:30

Το πρόγραμμα της επόμενης (6ης) αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Αυγούστου

Κιλμάρνοκ – Νταντί Γιουνάιτεντ 17:00
Λίβινγκστον – Ρος Κάουντι 17:00
Σεντ Τζόνστον – Σεντ Μίρεν 17:00
Χάμιλτον – Ρέιντζερς 19:30

Κυριακή 30 Αυγούστου

Σέλτικ – Μάδεργουελ 17:00
Χιμπέρνιαν – Αμπερντίν 18:30

Πηγή: sport-fm.gr

The post Με άγχος η Σέλτικ, νίκη και για τη Ρέιντζερς (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE