Δεν ήταν μόνο ο Μποτεάκ αλλά και ο… Λοΐζου – Για ένα λεπτό δεν έγινε ο απόλυτος ΗΡΩΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ήταν μόνο ο Μποτεάκ αλλά και ο… Λοΐζου – Για ένα λεπτό δεν έγινε ο απόλυτος ΗΡΩΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έρικ Μποτεάκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ομόνοιας στην Πάφο παρά το 2-2 όμως και ο 17χρονος Λοΐζου βοήθησε σημαντικά.

Ο μικρός στο Α’ ημίχρονο κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης όμως στην επανάληψη το δικό του ανέβασμα μαζί με τον Μποτεάκ επέτρεψαν στην Ομόνοια να γυρίσει το ματς σε 2-1.

Άλλωστε αυτός κέρδισε το φάουλ για το 1-1, αυτός κέρδισε το πέναλτι για το 1-2 ενώ στο 77ο λεπτό λίγο έλειψε να βάλει γκολάρα και να σκοτώσει την Πάφο. Και αφού έχασε την ευκαιρία για λίγα εκατοστά, ένα λεπτό μετά ήρθε το 2-2 από τον Πάντσιον και δεν έγινε ο απόλυτος ήρωας του ματς.

Δείτε το βίντεο μετά το 07:45:

The post Δεν ήταν μόνο ο Μποτεάκ αλλά και ο… Λοΐζου – Για ένα λεπτό δεν έγινε ο απόλυτος ΗΡΩΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες

Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση της «Σάντυ», με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κλονίζουν την αξιοπιστία των καταγγελιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE