Ακυρώθηκε το ματς στο Γιβραλτάρ και… έκλεισε η ημερομηνία του αγώνα του ΑΠΟΕΛ!

Ακυρώθηκε το ματς στο Γιβραλτάρ και… έκλεισε η ημερομηνία του αγώνα του ΑΠΟΕΛ!

Το παιχνίδι της Λίνκολν κόντρα στην Πρίστινα για τον προ-προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ακυρώθηκε οριστικά, λόγω τον πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που βρέθηκαν στη δεύτερη.

Έτσι, η ομάδα του Γιβραλτάρ (Λίνκολν) θα πάρει την πρόκριση στα χαρτιά για την επόμενη φάση (Α΄ προκριματικός) και σε αυτή την περίπτωση επηρεάζεται και ο ΑΠΟΕΛ, αφού η Κυπριακή ομάδα θα αγωνιστεί την Πέμπτη (27/08) κόντρα στην Τζιλάνι Κοσόβου και όχι την Τετάρτη (26/08).

Πλέον, μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της UEFA για κλείσει και τυπικά το όλο θέμα…

The post Ακυρώθηκε το ματς στο Γιβραλτάρ και… έκλεισε η ημερομηνία του αγώνα του ΑΠΟΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE