Βαρύ το χτύπημα της μοίρας για διάσημο παρουσιαστή- Πέθαναν δύο από τα παιδιά του μέσα σε 15 μέρες

Βαρύ το χτύπημα της μοίρας για διάσημο παρουσιαστή- Πέθαναν δύο από τα παιδιά του μέσα σε 15 μέρες

Ιδιαίτερα δύσκολα είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τον Αμερικανό παρουσιαστή Larry King.

O 86χρονος θρύλος της τηλεόρασης έχασε δύο από τα πέντε παιδιά του μέσα σε δύο εβδομάδες, την ώρα μάλιστα που ο ίδιος αναρρώνει από το περσινό εγκεφαλικό που παρολίγον να του κοστίσει τη ζωή.

Όπως αναφέρουν πηγές της NY Post ο υιοθετημένος γιος του, Andy, πέθανε ξαφνικά πριν από δύο εβδομάδες, ενώ η κόρη του Chaia πέθανε την Πέμπτη έπειτα από μάχη με χρόνια ασθένεια.

Η Chaia ήταν 51 ετών και ο Andy 65 ετών.

 

“Ο Larry και τα τρία εναπομείναντα παιδιά του είναι σε κατάσταση απόγνωσης, ενώ ο Larry ακόμα αναρρώνει από τα δικά του προβλήματα υγείας που προέκυψαν πέρσι” δηλώνει πηγή του περιβάλλοντος του παρουσιαστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE