ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαφωνούν για τη κτιστή νησίδα και αποφασίζουν μέτρα οι καταστηματάρχες της Ν. Παττίχη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαφωνούν για τη κτιστή νησίδα και αποφασίζουν μέτρα οι καταστηματάρχες της Ν. Παττίχη

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις αναμένεται να προχωρήσουν οι καταστηματάρχες της λεωφόρου Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, μετά τη ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών ότι θα κατασκευαστεί η κτιστή διαχωριστική νησίδα επί της λεωφόρου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ, Κυριάκος Μουστάκας, η οργάνωση και η επιτροπή αγώνα των καταστηματαρχών διαφωνούν κάθετα με την απόφαση του Υπουργείου και το μεσημέρι της Δευτέρας (13:00) θα αποφασίσουν μέτρα αντίδρασης.

Οι αποφάσεις μας θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της σύσκεψης της επιτροπής αγώνα, συμπλήρωσε.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι διαμαρτυρόμενοι θεωρούν πως η δημιουργία κτιστής νησίδας θα επηρεάσει την εμπορικότητα του δρόμου και θα επιφέρει την οικονομική καταστροφή τους, καθώς δεν θα υπάρχουν επαρκείς παρόδιοι χώροι στάθμευσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Με την πρώτη εφαρμογή της νέας διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου η πρώτη Ολομέλεια της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων που προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου 2026

BEST OF TOTHEMAONLINE