Ομόνοια: Από τον Νοέμβριο του 2013…

Ομόνοια: Από τον Νοέμβριο του 2013…

Η Ομόνοια θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο, με την οποία θα κάνει ένα ακόμη βήμα για έξοδο στην Ευρώπη.

Οι «πράσινοι» αφήνουν πίσω τους τον τελικό του Κυπέλλου και προετοιμάζονται για το κρίσιμο παιχνίδι που έχουν μπροστά τους. Ο Κώστας Καϊάφας και οι παίκτες του θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να φθάσουν στην 4η σερί τους νίκη.

Η αλήθεια είναι πως το «τριφύλλι» έχει αρκετό καιρό να κτίσει ένα σερί επιτυχιών. Μάλιστα, η τελευταία φορά που πέτυχε περισσότερες από τρεις σερί νίκες, ήταν το Νοέμβριο του 2013, όταν είχε κερδίσει στη σειρά Αλκή, ΑΕΚ, Δόξα, Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ Κουκλιών.

Την φετινή σεζόν η Ομόνοια πέτυχε ξανά τρεις σερί νίκες (Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΚ, Εθνικό Άχνας).

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.