Μονακό: Ανακοίνωσε κρούσμα κορωνοϊού, προβλήματα σε 8 ομάδες της Ligue1 λίγο πριν τη σέντρα!

Μονακό: Ανακοίνωσε κρούσμα κορωνοϊού, προβλήματα σε 8 ομάδες της Ligue1 λίγο πριν τη σέντρα!

Η Μονακό γνωστοποίησε πως κι εκείνη πλέον έχει ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, ανήμερα της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Ligue1!

Οι Μονεγάσκοι έγιναν η 8η ομάδα στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος που έχουν πλέον ενεργές υποθέσεις κορωνοϊού στην Ligue1, ανακοινώνοντας ένα κρούσμα, ανήμερα της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το Championnat κάνει σέντρα απόψε (21/8) με το ματς της Μπορντό κόντρα στη Ναντ, ενώ, έχει αναβληθεί το Μαρσέιγ – Σεντ Ετιέν με τους Μασσαλούς να έχουν πέντε κρούσματα.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Μονακό: Ανακοίνωσε κρούσμα κορωνοϊού, προβλήματα σε 8 ομάδες της Ligue1 λίγο πριν τη σέντρα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE