ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μοίρασε εξώδικα σε Λάρνακα και Πάφο η Αστυνομία - Πρακτορείο στοιχημάτων, μπυραρία, μεζεδοπωλεία και κλαμπ βάζουν το χέρι στην τσέπη

Μοίρασε εξώδικα σε Λάρνακα και Πάφο η Αστυνομία - Πρακτορείο στοιχημάτων, μπυραρία, μεζεδοπωλεία και κλαμπ βάζουν το χέρι στην τσέπη

Σε συνολικά 888 ελέγχους υποστατικών παγκύπρια προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από τις 6 π.μ. χθες Πέμπτη μέχρι και τις 6 π.μ. σήμερα, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 8 καταγγελίες υποστατικών, με την πλειοψηφία των καταγγελιών να αφορά τη μη χρήση μάσκας.
 
Πιο αναλυτικά, στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Αμμοχώστου και στην περιοχή Μόρφου από τους ελέγχους δεν προέκυψε καμία καταγγελία.
 
Στην Λάρνακα προέκυψαν 2 καταγγελίες και στην Πάφο 6 .
 
Συγκεκριμένα, στην Λάρνακα, η μια καταγγελία αφορούσε Πρακτορείο Στοιχημάτων, στο οποίο ο υπεύθυνος του πρακτορείου ήταν χωρίς μάσκα και η άλλη αφορούσε μπυραρία, στο οποίο υπεύθυνος Τμήματος ήταν χωρίς μάσκα.
 
Στην Πάφο, η μια καταγγελία αφορούσε μεζεδοπωλείο, το οποίο ήταν χωρίς σημάνσεις, χωρίς θερμόμετρο, χωρίς ενημέρωση πελατών στην είσοδο, χωρίς άδειες, η δεύτερη αφορούσε εστιατόριο, στο οποίο οι υπάλληλοι ήταν χωρίς μάσκες, η τρίτη καταγγελία αφορούσε κλαμπ για άδειες, η τέταρτη αφορούσε και πάλι κλαμπ για άδειες, για οχληρία, για μάσκες, η πέμπτη καταγγελία αφορούσε μπαράκι για άδειες και για σημάνσεις και η έκτη αφορούσε πάλι μπαράκι για άδειες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top