Βραδινό μεταγραφικό «ΚΤΥΠΗΜΑ» από Κυπριακή ομάδα με Γκανέζο επιθετικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Βραδινό μεταγραφικό «ΚΤΥΠΗΜΑ» από Κυπριακή ομάδα με Γκανέζο επιθετικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σε ανακοίνωση μεταγραφής προχώρησε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.

Αναλυτικά:

«Νέα μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας. Συγκεκριμένα, η ομάδα μας συμφώνησε με τον Γκανέζο επιθετικό Jacob Quaye.

Καλωσορίζουμε τον Jacob στην οικογένεια της ΑΠΕΠ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

The post Βραδινό μεταγραφικό «ΚΤΥΠΗΜΑ» από Κυπριακή ομάδα με Γκανέζο επιθετικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE