ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελληνοκύπρια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελληνοκύπρια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα

Την τελευταία της πνοή άφησε την Πέμπτη 20/8 γυναίκα κυπριακής καταγωγής στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες την άτυχη γυναίκα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της γύρω στις 07:30 το πρωί ναυαγοσώστης  (έναντι του ΓΣΟ και γνωστής καφετέριας) και άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 79χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα ακριβή αίτια του χαμού της άτυχης 79χρονης ελληνοκύπριας αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νεκροτομή στη σορό της η οποία ορίστηκε για την Παρασκευή 21/8.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE