Έτσι ΔΕΝ θα ζωντανέψει η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ – Πόσες ΚΑΡΤΕΣ διάρκειας πουλήθηκαν

Έτσι ΔΕΝ θα ζωντανέψει η  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ – Πόσες ΚΑΡΤΕΣ διάρκειας πουλήθηκαν

Ο χαμηλός αριθμός εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα στην ΑΕΛ είναι και ο λόγος που… κινητοποιήθηκε η διοίκηση της ομάδας της τελευταίες μέρες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, έχουν διατεθεί μόλις 350 κάρτες διαρκείας γεγονός που σίγουρα δεν ικανοποιεί την διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους.

Για την ακρίβεια περίμεναν πολλά περισσότερα και μάλιστα σε ένα καλοκαίρι όπου ο Ανδρέας Σοφοκλέους ενεργοποιήθηκε, η ομάδα έκανε αρκετές και καλές μεταγραφές ενώ παράλληλα και οι τιμές των διαρκείας είναι πολύ προσιτές.

Άλλωστε δεν ήταν τυχαία η ψεσινή ανάρτηση του διευθυντή της ομάδας, Θεόδωρου Αντωνίου, ο οποίος απεύθυνε κάλεσμα στους ΑΕΛίστες για αγορά διαρκείας.

The post Έτσι ΔΕΝ θα ζωντανέψει η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ – Πόσες ΚΑΡΤΕΣ διάρκειας πουλήθηκαν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE