ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έκαναν σήμα να σταματήσει- Του επιτέθηκαν και τον λήστεψαν κατήγγειλε 24χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έκαναν σήμα να σταματήσει- Του επιτέθηκαν και τον λήστεψαν κατήγγειλε 24χρονος

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης 19/8 διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 22:30 24χρονος διανομέας φαγητού, κατάγγειλε στην Αστυνομία, ότι ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του σε συγκεκριμένη περιοχή στον Στρόβολο, άγνωστος άνδρας που βρισκόταν στη μέση του δρόμου, του έκανε σήμα για να σταματήσει.

Ο 24χρονος όταν μείωσε ταχύτητα, δέχθηκε επίθεση από δεύτερο πρόσωπο, το οποίο ήταν κρυμμένο. Οι δύο δράστες αφού τον ακινητοποίησαν κατάφεραν και του έκλεψαν το τσαντάκι του, το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια οι δράστες εγκαταλείψαν τη σκηνή πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.