ΠΑΦΟΣ: Τους σταμάτησε η Αστυνομία για έλεγχο - Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα, εντοπίστηκαν παράνομες ουσίες

ΠΑΦΟΣ: Τους σταμάτησε η Αστυνομία για έλεγχο - Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα, εντοπίστηκαν παράνομες ουσίες

Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας διερευνούν η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Πάφου), ανέκοψαν τα μεσάνυχτα στην Πάφο για έλεγχο, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα. 

Κατά την ανακοπή του οχήματος, ο οδηγός του οχήματος  έριξε στο έδαφος ένα τεμάχιο άσπρου χαρτιού, το οποίο περιείχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους έξι περίπου γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 31χρονο, ο οποίος διαμένει στην Κύπρο παράνομα. 
Επίσης και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου, ηλικίας 31 ετών, ομοεθνής του συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, αφού διαπιστώθηκε, ότι διαμένει επίσης παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Τρίτο πρόσωπο, ηλικίας 30 ετών, συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παρεμπόδισης μελών της Αστυνομίας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους σε σχέση με τις έρευνες που διεξήγαγε η Αστυνομία με τα δύο πιο πάνω πρόσωπα . Ενώ ενημερώθηκε ότι διαπράττει αδίκημα, συνέχισε να συμπεριφέρεται εναντίον των αστυνομικών με προκλητικό τρόπο και συνελήφθη. Αντιστάθηκε για τη νόμιμη σύλληψη του και συνελήφθη αφού χρησιμοποιήθηκε η ανάλογη βία υπό τις περιστάσεις . 
Μεταφέρθηκε στο κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου και τέθηκε υπό κράτηση.

Για το τέταρτο πρόσωπο δεν προέκυψε οτιδήποτε το μεμπτό εναντίον του. 

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE