Ανήλικος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ηράκλειο μέσα σε ειδική κάψουλα - Με πολεμικό ελικόπτερο Σινούκ η διακομιδή

Ανήλικος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ηράκλειο μέσα σε ειδική κάψουλα - Με πολεμικό ελικόπτερο Σινούκ η διακομιδή

Πρόκειται για 17χρονο Γάλλο που βρισκόταν στην Κάλυμνο.

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκε εσπευσμένα τα ξημερώματα ένα ανήλικο αγόρι, θετικό στον κορωνοϊό, μέσα σε ειδική κάψουλα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, πρόκειται για έναν 17χρονο από τη Γαλλία, ο οποίος βρισκόταν στην Κάλυμνο και μεταφέρθηκε στην Κρήτη με ελικόπτερο Σινκούκ της Πολεμικής Αεροπορίας, γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα.
 
ΑΠΟ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.