Βραδινό«κτύπημα» Θεόδωρου Αντωνίου – ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα στους ΑΕΛίστες

Βραδινό«κτύπημα» Θεόδωρου Αντωνίου – ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα στους ΑΕΛίστες

Κάλεσμα στους ΑΕΛίστες για να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού της ΑΕΛ, Θεόδωρο Αντωνίου.

Η ανάρτηση του:

🟡🔵 Χωρίς πολύ μεγάλη ανάλυση τα πιο κάτω προς όλους τους ΑΕΛίστες. Οι διακοπές τελειώνουν σιγά σιγά. Η χρονιά που διανύουμε είναι σημαντική, αφού η ΑΕΛ βαδίζει στο ενενηκοστό έτος ένδοξης ιστορίας της και θα δώσει μάχες παντού, με πολύ πάθος όπως λέει και το φετινό σλόγκαν μας.
🟡🔵 Οι τιμές των Εισιτηρίων Διαρκείας 90€, 190€ και 900€ είναι ανά κατηγορία οι πιο χαμηλές όλων των εποχών και αυτό δεν έγινε καθόλου τυχαία.
🟡🔵 Ο κάθε ένας ΑΕΛίστας θα πρέπει λογικά να έχει στο μυαλό του ένα δικό του ξεχωριστό, διαφορετικό λόγο για να έχει στο πορτοφόλι του το Εισιτήριο Διαρκείας του.
🟡🔵 Η προσπάθεια και οι αλλαγές φανερές όπως μας λέτε εσείς οι ίδιοι. Υπάρχει θέληση και όρεξη με πρωτοστάτη τον Πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια.
Πραγματάκια θα γίνουν κι άλλα. Θελουμε όμως να νιώθουμε ότι δεν τα κάνουμε απλά και μόνο επειδή πρέπει να γίνονται, αλλά επειδή πίσω μας υπάρχουν χιλιάδες που θα στηρίξουν τον Ντούσαν Κερκεζ και τους παθιασμένους ποδοσφαιριστες μας.
👉 ΟΛΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

The post Βραδινό«κτύπημα» Θεόδωρου Αντωνίου – ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα στους ΑΕΛίστες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE