Σοκ στην Ελλάδα: 68χρονος σκότωσε με καραμπίνα την γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν

Σοκ στην Ελλάδα: 68χρονος σκότωσε με καραμπίνα την γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν

Συζυγοκτονία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/08), στην Ελλάδα, αφού 68χρονος άνδρας φέρεται να σκότωσε την γυναίκα του την ώρα που εκείνη κοιμόταν.

Συγκεκριμένα το περιστατικό έγινε στην Καλαμπάκα, όπου 60χρονος φέρεται να πυροβόλησε την 52χρονη σύζυγο του με κυνηγετική καραμπίνα, όταν επέστρεψε στο σπίτι του από τη δουλειά του και ενώ εκείνη κοιμόταν.

Ακολούθως, ο ίδιος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα ωστόσο δεν τα κατάφερε λόγω εμπλοκής. Μάλιστα, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τον 60χρονο αυτοτραυματισμένο με μαχαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε τρία παιδιά.

Πηγή: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE