Παίζει θέμα ΑΝΑΒΟΛΗΣ και δεύτερου αγώνα της πρεμιέρας…

Παίζει θέμα ΑΝΑΒΟΛΗΣ και δεύτερου αγώνα της πρεμιέρας…

Ο Κύπριος μέσος Δημήτρης Χαραλάμπους, είναι ο παίχτης του Εθνικού Άχνας, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως πληροφορούμαστε, είχε κάποια συμπτώματα και ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας, γι’ αυτό και μπήκε στη διαδικασία να υποβληθεί σε τεστ.

Βάσει του πρωτοκόλλου, θα υποβληθούν σε τεστ, όλα τα μέλη της ομάδας του Εθνικού. Αναβάλλονται οι προπονήσεις, ενώ θα τεθεί θέμα αναβολής του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος (την Παρασκευή) με την ΕΝΠ.

Ήχησε συναγερμός και στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, αφού την περασμένη Κυριακή, οι μαυροπράσινοι έδωσαν φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι. Είχε πάρει χρόνο συμμετοχής ο Χαραλάμπους.

Θα τεθεί αναβολής του ματς της Κυριακής μεταξύ Ολυμπιακού – ΑΕΛ. Θα εξαρτηθεί βασικά από τα αποτελέσματα των  διαγνωστικών ελέγχων κι αν θα επηρεαστεί το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας της Λευκωσίας.

The post Παίζει θέμα ΑΝΑΒΟΛΗΣ και δεύτερου αγώνα της πρεμιέρας… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE