Ένα ΚΑΛΟ και ένα ΚΑΚΟ νέο – Τι γίνεται με Παπουλή και η κατάσταση Μαυρία

Ένα ΚΑΛΟ και ένα ΚΑΚΟ νέο – Τι γίνεται με Παπουλή και η κατάσταση Μαυρία

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Παπουλή που έμεινε εκτός ενώ αποκάλυψε πως ο Μαυρίας είναι απόλυτα έτοιμος.

Όπως είπε ο Νορβηγός κόουτς ο Παπουλής δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Ομόνοια στην Αρμενία όμως δεν ανησυχεί καθώς έχει εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους παίκτες του. «Θα επανέλθει πιο μετά και σίγουρα θα βοηθήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον Μαυρία τόνισε πως είναι 100% έτοιμος και έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό. Μάλιστα επισήμανε πως θα μπορούσε να τον βάλει στο φιλικό όμως προτίμησε να τον προστατεύσει για αύριο.

The post Ένα ΚΑΛΟ και ένα ΚΑΚΟ νέο – Τι γίνεται με Παπουλή και η κατάσταση Μαυρία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

BEST OF TOTHEMAONLINE