ΑΝΗΣΥΧΕΙ για Αραράτ ο Χαρίτου: «Παράξενες συνθήκες» – Τι τον… αγχώνει για την Ομόνοια

ΑΝΗΣΥΧΕΙ για Αραράτ ο Χαρίτου: «Παράξενες συνθήκες» – Τι τον… αγχώνει για την Ομόνοια

Μιλώντας στον Super Sport FM 104,0 ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού, Ανδρέας Χαρίτου τοποθετήθηκε και για το ματς με την Αραράτ.

Αφού εξέφρασε την πίστη του πως εάν η Ομόνοια παρουσιαστεί σοβαρή και το ίδιο καλή με πέρσι θα περάσει αναφέρθηκε και στις ανησυχίες που έχει για το ματς λόγω των συνθηκών με τον κορωνοϊό.

Τι είπε ακριβώς:

«Δεν θα το κρύψω ότι έχω μεγάλη αγωνία γιατί είναι οι συνθήκες παράξενες και παρά το ότι η αντίπαλη ομάδα είναι πιο χαμηλής δυναμικότητας οι συνθήκες είναι παράξενες και δεν επιτρέπουν στην Ομόνοια να είναι ξεκάθαρο φαβορί. Δεν είναι τόσο γνωστός ο αντίπαλος και δεν κρύβω ότι ανησυχώ κάπως για το αυριανό παιχνίδι μετά και τη μεγάλη αποχή της Ομόνοιας».

The post ΑΝΗΣΥΧΕΙ για Αραράτ ο Χαρίτου: «Παράξενες συνθήκες» – Τι τον… αγχώνει για την Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE