Πάτησε Αρμενία η Ομόνοια – Το πρόγραμμα των πρασίνων

Πάτησε Αρμενία η Ομόνοια – Το πρόγραμμα των πρασίνων

Στην Αρμενία και το Γιερεβάν έφτασε η Ομόνοια για την αναμέτρηση κόντρα στην Αραράτ για τον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πράσινοι έφυγαν με ναυλωμένη πτήση και μαζί με την αποστολή της ομάδας βρίσκεται ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου.

Ο Χένινγκ Μπεργκ στις 17:40 θα δώσει συνέντευξη τύπου, ενώ στις 18:00 υπάρχει προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση του τριφυλλιού στο FFA Academy Stadium.

Το παιχνίδι, ως γνωστό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (19/8) στις 18:00.

Η Ομόνοια θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 3:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/8), αφού θα φύγει από την Αρμενία με το τέλος του παιχνιδιού.

The post Πάτησε Αρμενία η Ομόνοια – Το πρόγραμμα των πρασίνων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE