Πάτησε Αρμενία η Ομόνοια – Το πρόγραμμα των πρασίνων

Πάτησε Αρμενία η Ομόνοια – Το πρόγραμμα των πρασίνων

Στην Αρμενία και το Γιερεβάν έφτασε η Ομόνοια για την αναμέτρηση κόντρα στην Αραράτ για τον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πράσινοι έφυγαν με ναυλωμένη πτήση και μαζί με την αποστολή της ομάδας βρίσκεται ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου.

Ο Χένινγκ Μπεργκ στις 17:40 θα δώσει συνέντευξη τύπου, ενώ στις 18:00 υπάρχει προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση του τριφυλλιού στο FFA Academy Stadium.

Το παιχνίδι, ως γνωστό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (19/8) στις 18:00.

Η Ομόνοια θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 3:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/8), αφού θα φύγει από την Αρμενία με το τέλος του παιχνιδιού.

The post Πάτησε Αρμενία η Ομόνοια – Το πρόγραμμα των πρασίνων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE