ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ: Επιτέθηκε στους αστυνομικούς η σύζυγος του για να μην μπουν στην οικία

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ: Επιτέθηκε στους αστυνομικούς η σύζυγος του για να μην μπουν στην οικία

Στη σύλληψη 40χρονου, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, προχώρησαν την Δευτέρα 17/08, μέλη της Αστυνομίας, στην Λεμεσό.

Τον καταζητούμενο εντόπισαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού, λίγο μετά τις 19:00 το βράδυ της Δευτέρας 17/08, μετά από στοχευμένη επιχείρηση έρευνας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, στην οικία 36χρονης στην Λεμεσό.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στην κατοικία, η 36χρονη φέρεται να επιτέθηκε εναντίον ενός από αυτούς, χτυπώντας τον με τα χέρια στο κεφάλι.

Αφού τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη της, για το αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης εναντίον Αστυνομικού, στη συνέχεια εντόπισαν στην κατοικία τον 40χρονο καταζητούμενο.

Αυτός συνελήφθη βάσει Δικαστικών ενταλμάτων που είχαν εκδοθεί εναντίον του, σε σχέση με τις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Πρόκειται για τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων και συγκεκριμένα τη διάρρηξη μίας κατοικίας, από την οποία κλάπηκαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε η ένοικος, καθώς και το κινητό της τηλέφωνο και τις διαρρήξεις ενός καταστήματος πώλησης γεωργικών και κηπουρικών μηχανών, ενός κυλικείου ιδιωτικού γηπέδου ποδοσφαίρου και μίας υπό ανέγερση οικίας. Οι διαρρήξεις διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Φεβρουαρίου και Ιουλίου, 2020, στην Λεμεσό.

Το αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο που είχαν κλαπεί από την οικία εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας, τα ξημερώματα της 15ης Ιουλίου, λίγο μετά τη διάπραξη της διάρρηξης. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε επίσης μία τσάντα και χρηματικό ποσό που είχαν κλαπεί την ίδια μέρα, κατά τη διάρρηξη του κυλικείου του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Μία τουρμπίνα που είχε κλαπεί από το κατάστημα γεωργικών και κηπουρικών εργαλείων, επίσης εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, τα ξημερώματα της 3ης Μαρτίου, λίγο μετά τη διάπραξη της διάρρηξης του καταστήματος.

Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του 40χρονου, αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων διάρρηξης και κλοπής, ενώ υπό κράτηση τέθηκε και η 36χρονη για διερεύνηση υπόθεσης επίθεσης εναντίον Αστυνομικού, καθώς και υπόθεσης συνεργού μετά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top