ΚΙΝΑ: Πυροσβέστες βούτηξαν στα λασπόνερα για να διασώσουν σκυλάκια

ΚΙΝΑ: Πυροσβέστες βούτηξαν στα λασπόνερα για να διασώσουν σκυλάκια

Φορώντας σωσίβια γιλέκα πυροσβέστες βούτηξαν μέχρι τη μέση τους στα λασπόνερα για να διασώσουν καμιά 20αριά σκυλάκια από μια κτηνιατρική κλινική που είχε πλημμυρίσει σε περιοχή της επαρχίας Σετσουάν, στη νοτιοδυτική Κίνα.

Οι εργαζόμενοι και οι τετράποδοι ασθενείς τους παγιδεύτηκαν στην κτηνιατρική κλινική της πόλης Τσενγκντού χθες Κυριακή, αφού το νερό ανέβηκε έως τον δεύτερο όροφο του κτιρίου, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.

Οι διασώστες έβαλαν τα σκυλιά σε σωσίβιες σχεδίες για να μπορέσουν να τα μεταφέρουν στα λασπόνερα. Ένα σκυλάκι διέσχισε την απόσταση μέσα σε ένα καλαθάκι ανακύκλωσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή, όπου η κατάσταση για δεύτερη ημέρα παρέμεινε οριακή. Το Ισραήλ έπληξε το Ιράν και το Ιράν το Ισραήλ, ενώ συνεχίστηκαν οι απειλές.

BEST OF TOTHEMAONLINE