Είπε «αντίο» και έρχεται Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Είπε «αντίο» και έρχεται Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κάρλος Ντίας που είναι ένα βήμα πριν την ένταξη του στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ αποχαιρέτησε την Παρανά, ομάδα της πατρίδας του στην οποία «ανδρώθηκε» και έρχεται Κύπρο.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο γράφοντας: «Κάθε φορά που ακούω αυτόν τον ύμνο, τρέμω. Έφτασα στην Παρανά όταν ήμουν μόλις 13 ετών, σχεδόν παιδί. Εδώ έγινα κάτι περισσότερο από ποδοσφαιριστής, έγινα άντρας, κι αν σήμερα είμαι αυτός που είμαι, είναι χάρη σε αυτόν το σύλλογο. Δεν θα πω ψέματα, θα παίξω στην Ευρώπη…»

H δημοσίευση του:

The post Είπε «αντίο» και έρχεται Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE