ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταχώρησε υπόθεση εναντίον του Λοχία και της γυναίκας του η Αστυνομία - Κατηγορούνται για κακοποίηση ανήλικης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταχώρησε υπόθεση εναντίον του Λοχία και της γυναίκας του η Αστυνομία - Κατηγορούνται για κακοποίηση ανήλικης

Στην καταχώρηση υπόθεσης εναντίον αστυνομικού που έχει τον βαθμό του λοχία αλλά και της συζύγου του, προχώρησε η Αστυνομία την Κυριακή (17/08), σχετικά με υπόθεση κακοποίησης ανήλικης.

Αφού μελετήθηκαν τα στοιχεία και ολοκληρώθηκαν οι έρευνες, η Αστυνομία καταχώρησε υπόθεση εις βάρος των δύο προσώπων στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Θυμίζουμε ότι ο λοχίας συνελήφθη την Τετάρτη (12/08), μετά από σχετική καταγγελία που αφορούσε κακοποίηση ανήλικης, ενώ από την πρώτη στιγμή, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου.

Οι δύο αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο, έτσι ώστε να απαντήσουν στις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.