Προκλήσεων συνέχεια από τους Τούρκους - Ξανά εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας το ΄Όρουτς Ρέις'

Προκλήσεων συνέχεια από τους Τούρκους - Ξανά εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας το ΄Όρουτς Ρέις'

Εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας πλέει ξανά από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας το τουρκικό σεισμογραφικό Ορούτς Ρέις. 

Το τουρκικό σκάφος αν και είχε αποχωρήσει από την ελληνική υφαλοκρηπίδα, το πρωί της Δευτέρας επέστρεψε σε περιοχή νοτίως του Καστελορίζου και κινείται με κατεύθυνση νοτιοδυτική και με ταχύτητα 4-5 κόμβων. Συνοδεύεται από τουρκικά πολεμικά πλοία, με τη δύναμη ωστόσο να είναι μειωμένη, καθώς η φρεγάτα «Κεμάλ Ρέις» αποχώρησε και βρίσκεται μαζί με το «Μπαρμπαρός», το οποίο διεξάγει έρευνες ανατολικά της κατεχόμενης Αμμοχώστου, όπως γνωστοποίησε χθες το τουρκικό υπουργείο άμυνας μέσω σχετικής ανακοίνωσης.
 
Σημειώνεται ότι η νέα τουρκική κίνηση γίνεται λίγες ώρες μετά τη συνάντηση που είχε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο στη Δομινικανή Δημοκρατία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE