«Έφαγε» πόρτα στην πρόταση για Μάνταλο!

«Έφαγε» πόρτα στην πρόταση για Μάνταλο!

«Άκυρο» της ΑΕΚ στα 3,5 εκατ. ευρώ της Αλ Νασρ για τον Μάνταλο!

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΑΕΚ σε πρόταση που δέχτηκε για τον Πέτρο Μάνταλο!

Συγκεκριμένα, η Αλ Νασρ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατέθεσε αρκετές προτάσεις για τον αρχηγός της Ένωσης, με την τελευταία να φτάνει τα 3,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν απάντησαν θετικά στην πρόταση των Αράβων αφού θεωρούν πολύ χαμηλό αυτό το ποσό για να παραχωρήσουν τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Παραμένει άγνωστο εάν θα επανέλθει η Αλ Νασρ για τον Πέτρο Μάνταλο, ωστόσο αυτή τη στιγμή οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι σαφώς ανώτερες από τα 3,5 εκατ. ευρώ που της προσφέρθηκαν.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post «Έφαγε» πόρτα στην πρόταση για Μάνταλο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.