«Έφαγε» πόρτα στην πρόταση για Μάνταλο!

«Έφαγε» πόρτα στην πρόταση για Μάνταλο!

«Άκυρο» της ΑΕΚ στα 3,5 εκατ. ευρώ της Αλ Νασρ για τον Μάνταλο!

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΑΕΚ σε πρόταση που δέχτηκε για τον Πέτρο Μάνταλο!

Συγκεκριμένα, η Αλ Νασρ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατέθεσε αρκετές προτάσεις για τον αρχηγός της Ένωσης, με την τελευταία να φτάνει τα 3,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν απάντησαν θετικά στην πρόταση των Αράβων αφού θεωρούν πολύ χαμηλό αυτό το ποσό για να παραχωρήσουν τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Παραμένει άγνωστο εάν θα επανέλθει η Αλ Νασρ για τον Πέτρο Μάνταλο, ωστόσο αυτή τη στιγμή οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι σαφώς ανώτερες από τα 3,5 εκατ. ευρώ που της προσφέρθηκαν.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post «Έφαγε» πόρτα στην πρόταση για Μάνταλο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE