ΕΛΛΑΔΑ

'Θα μάθω που μένεις και θα σε κανονίσω': Επαγγελματίας σε παραλία απείλησε κοπέλα που του ζήτησε απόδειξη

'Θα μάθω που μένεις και θα σε κανονίσω': Επαγγελματίας σε παραλία απείλησε κοπέλα που του ζήτησε απόδειξη

Επαγγελματίας σε παραλία του Ηρακλείου με ξαπλώστρες και ομπρέλες αρνήθηκε να πληρωθεί με κάρτα και να κόψει απόδειξη σε παρέα νεαρών ατόμων, και μάλιστα, άρχισε να τους βρίζει, ενώ απείλησε με χειροδικία μια κοπέλα που ανέφερε πως θα καλέσει την εφορία, λέγοντάς της: «Θα μάθω που μένεις και θα σε κανονίσω»!

Φοβερά πράγματα σε παραλία του Ηρακλείου της Κρήτης...
Όχι ότι δεν έχουν ξανασυμβεί ή ότι πέφτουμε από τα σύννεφα, αλλά σπάνια καταγγέλλονται.
Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελία που έγινε στο τοπικό ekriti.gr, το μεσημέρι προς απόγευμα της Κυριακής (16/8), μια παρέα, που αποτελείτο από άτομα νεαρής ηλικίας, κορίτσια και αγόρια, θέλησε να δροσιστεί στην παραλία και αποφάσισε να μισθώσει ομπρέλες και ξαπλώστρες.
 
Όταν επιχείρησαν να πληρώσουν με κάρτα, όμως, ο υπεύθυνος αρνήθηκε να πληρωθεί και απαίτησε μετρητά, καθώς υποστήριξε -ευθαρσώς- ότι με τον τρόπο αυτό μειώνεται το κέρδος του, ενώ αρνήθηκε να εκδώσει ακόμη και αποδείξεις! Και δεν σταμάτησε εκεί, μάλιστα, αφού εξαπέλυσε ύβρεις προς την παρέα.
Στη συνέχεια, δε και μετά από την αντίδραση των νεαρών, έφερε κάποιες αποδείξεις, που δεν είχαν κοπεί, ωστόσο, την ώρα εκείνη, αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο.
 
Μια κοπέλα τότε ανέφερε ότι θα καλέσει την εφορία και τότε ο επαγγελματίας εξοργίστηκε περισσότερο, απειλώντας ακόμη και με χειροδικία, ενώ συνέχισε τις απειλές, λέγοντας ότι θα μάθει που μένει η κοπέλα και ότι θα την κανονίσει!
 
Η αναστάτωση ήταν μεγάλη στην παραλία και έληξε με την αποχώρηση των νεαρών, οι οποίοι, ωστόσο, δεν ειδοποίησαν αστυνομία ή λιμενικό.
 
ΑΠΟ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top