Γερό «μπάσιμο» για Άλαν!

Γερό «μπάσιμο» για Άλαν!

Στο κόλπο της απόκτησης του αμυντικού χαφ της Νάπολι, Άλαν, έχει μπει η Μπορούσια Ντορτμουντ, αν και τις τελευταίες μέρες φαινόταν κλεισμένος απο την Έβερτον.

 

Η περίπτωση του Βραζιάνου Άλαν αρέσει στον τεχνικό της Ντόρτμουντ, Λουσιέν Φαβρ, και έτσι η ομάδα εξετάζει πολύ σοβαρά να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει. Πάντως για να γίνει επίσημη προσφορά από την πλευρά των Γερμανών θα πρέπει πρώτα να φύγει κάποιος απο τους παίκτες που έχουν και παίζει στο χώρο του κέντρου.

Ώστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβουν οι Βεστφαλοί, καθώς τα δημοσιεύματα από την Ιταλία έλεγαν πως ο 29χρονος μέσος είναι πολύ κοντά στην Έβερτον, ενώ ήδη «κρυφοκοιτάζουν» από τη γωνία και η Παρί Σεν Ζερμέν με την Άτλέτικο Μαδρίτης.

Πηγή: Sdna.gr

The post Γερό «μπάσιμο» για Άλαν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE