ΤΜ. ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ: Ο Δεκαπενταύγουστος έφυγε, ο καύσωνας δεν πάει πουθενά - Νέα κίτρινη προειδοποίηση

ΤΜ. ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ: Ο Δεκαπενταύγουστος έφυγε, ο καύσωνας δεν πάει πουθενά - Νέα κίτρινη προειδοποίηση

Συνεχίζεται η ψηλή θερμοκρασία τη Δευτέρα με το Τμήμα Μετεωρολογίας να εκδίδει νέα κίτρινη προειδοποίηση. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την προειδοποίηση, μεταξύ τις 1200 και 1700 τη Δευτέρα, «η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει στους 40 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό και στους 32 βαθμούς Κελσίου στα ψηλότερα ορεινά».

Σημειώνεται ότι είναι πιθανοί κάποιοι κίνδυνοι υγείας μεταξύ των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού όπως είναι οι ηλικιωμένοι και τα μικρά παιδιά.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.