Η ομάδα που είναι στην… pole position για Μέσι αν φύγει απ’ την Μπαρτσελόνα

Η ομάδα που είναι στην… pole position για Μέσι αν φύγει απ’ την Μπαρτσελόνα

Ο διασυρμός με 8-2 απ’ την Μπάγερν στα προημιτελικά του Final-8 του Champions League έφερε νέα μεγάλη κρίση και εσωστρέφεια στην Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για τη Δευτέρα όπου θα αποφασιστεί η απόλυση του Κίκε Σετιέν, αλλά και τα επόμενα βήματα της ομάδας.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα αρνητικό, με πολλούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη “μαύρη λίστα” της διοίκησης, ενώ αλλαγές αναμένονται σε πολλούς τομείς του συλλόγου. Βέβαια, δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές, προεξάρχοντος του Λιονέλ Μέσι, που έχουν εκφράσει -κατά διαστήματα- την αντίθεσή τους με τις κινήσεις της διοίκησης.

Σε σημείο που δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις, αφού αρκετοί εξ αυτών έχουν δείξει τάσεις φυγής. Μάλιστα, το πλήγμα θα είναι τεράστιο σε περίπτωση που ο Μέσι αποφασίσει να αποχωρήσει ύστερα από μία… ζωή από την “Μπάρτσα”, μην αποδεχόμενος την κατάσταση στο σύλλογο.

Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, η κατάσταση δείχνει ιδιαίτερα ρευστή και δεν μπορεί να αποκλειστεί η αποχώρησή του. Ειδικά σε περίπτωση που δεν βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Αν, λοιπόν, ο Μέσι αποφασίσει να αποχώρησει από τους “μπλαουγκράνα”, τότε μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Mirror”, οι διοικούντες την αγγλική ομάδα θέλουν να φέρουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ στο Etihad, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με απώτερο σκοπό την κατάκτηση του πολυπόθητου Champions League. Το νέο κάζο στο Champions League, αυτή τη φορά απ’ τη Λιόν αναγκάζει τους “πολίτες” να κινηθούν δυναμικά στη μεταγραφική περίοδο, με τον 32χρονο επιθετικό να είναι ο μεγάλος στόχος.

Πηγή: www.sport24.gr

The post Η ομάδα που είναι στην… pole position για Μέσι αν φύγει απ’ την Μπαρτσελόνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE