Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γυναικών Μπιτς Βόλεϊ: Σχηματίστηκε η τετράδα – Τα ζευγάρια

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γυναικών Μπιτς Βόλεϊ: Σχηματίστηκε η τετράδα – Τα ζευγάρια

Με τη συμμετοχή πέντε ομάδων άρχισε το πρωί στις Ομοσπονδιακές εγκαταστάσεις στη Λεμεσό το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γυναικών Beach Volley. Στο πρωτάθλημα δήλωσαν συμμετοχή οι: Daria Gusarova/ Ζώγια Κωνσταντοπούλου, Alexandra Gusarova/Katarina Ripnaya, οι Ρωσίδες Fedorova/Michailova, Κωνσταντίνα Σιαπάνη/Natalya Bratunhina και Όλγα/ Μαρία Σιαπάνη/ Αλεξάνδρα Ιωάννου.

Το πρωί της Κυριακής έγινε ένας προημιτελικός ώστε να σχηματιστεί η τετράδα των ημιτελικών. Το «εισιτήριο» για την «4» πήραν οι Alexandra Gusarova/Κatarina Ripnaya που κέρδισαν με 2-0 σετ το δίδυμο των Ρωσίδων Fedorova/ Michailova.

Μετά την εξέλιξη αυτή τα ζευγάρια  των ημιτελικών απαρτίζουν οι:

Daria Gusarova/ Ζώγια Κωνσταντοπούλου – Κωνσταντίνα Σιαπάνη/Natalya Βratunhina

Όλγα – Μαρία Σιαπάνη/ Αλεξάνδρα Ιωάννου – Alexandra Gusarova – Κatarina Ripnaya.

Οι ημιτελικοί είναι ορισμένοι στις 16:00 ενώ θα διεξαχθούν στη συνέχεια ο Μικρός Τελικός, αλλά και ο Τελικός. Οι δυο αγώνες που θα κρίνουν τα μετάλλια  είναι ορισμένοι  στις 17:30 (Mικρός Τελικός) και 18:30 (Tελικός).

Τους αγώνες σφυρίζουν οι υποψήφιοι διεθνείς διαιτητές Ιωάννης Σοφοκλέους και Γιάννης Μιτσής.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

The post Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γυναικών Μπιτς Βόλεϊ: Σχηματίστηκε η τετράδα – Τα ζευγάρια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.