Κοίτασμα «Ηλέκτρα»: Απογοητευτικά τα αποτελέσματα - Δεν εντοπίστηκαν επαρκείς ποσότητες
Απογοητευτικά είναι τα νέα για το κοίτασμα «Ηλέκτρα», με τις έρευνες να είχαν ξεκινήσει πριν τρεις μήνες για εντοπισμό φυσικού.
Δύο νεαρά πρόσωπα ηλικίας 17 και 18 ετών, εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες Σάββατο (15/08) σε χώρο στάθμευσης εκκλησίας στην επαρχία Λεμεσού ένα γυναικείο πορτοφόλι.
Οι δύο νεαροί παρέλαβαν το εν λόγω πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €1,500, πέντε πιστωτικές κάρτες και τρείς ταυτότητες και το παρέδωσαν στον Αστυνομικό Σταθμό Λάνιας.
Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκε η 52χρονη κάτοχος του πορτοφολιού, η οποία και κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό όπου και παρέλαβε την ιδιοκτησία της.
Η Αστυνομία συγχαίρει τους δύο νεαρούς για την πράξη τους, την τιμιότητα και ευσυνειδησία τους, η οποία τιμά τόσο τους ίδιους, όσο και την οικογένεια τους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις