ΚΟΑ: Καλεί αθλητές και φορείς όπως με την έναρξη των πρωταθλημάτων τηρούν τα μέτρα προστασίας

ΚΟΑ: Καλεί αθλητές και φορείς όπως με την έναρξη των πρωταθλημάτων τηρούν τα μέτρα προστασίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) με την ευκαιρία της έναρξης της αθλητικής περιόδου 2020 – 2021, ενημερώνει τους αθλητές, παράγοντες, διαιτητές, φιλάθλους και γενικά σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ότι τα φετινά πρωταθλήματα θα διεξαχθούν κάτω από πολύ ιδιάζουσες συνθήκες, λόγω κορωνοϊού.

Παράλληλα, τους καλεί να ακολουθούν πιστά τα σχετικά πρωτόκολλα και να τηρούν τα μέτρα προστασίας για να διεξαχθούν ομαλά και με ασφάλεια οι αγώνες.

Ο ΚΟΑ εύχεται επίσης και καλεί όπως κατά τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, τηρηθεί το Τίμιο Παιγνίδι με σκοπό την ανάδειξη της αυθεντικής μορφής του αθλητισμού και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης των προσπαθειών όλων των Ομοσπονδιών, με στόχο αγώνες που θα διεξαχθούν με ασφάλεια και αντικειμενικότητα μακριά από αντιπαραθέσεις, αμφισβητήσεις και πράξεις βίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE