Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO
Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, πυρκαγιά που προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή (transformer) της ΑΗΚ, σήμερα Σάββατο 15 Αυγούστου, η ώρα 00:00 πλησίον της κοινότητας Κελλακίου στη Λεμεσό, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στη 01:10 αφού έκαψε 3 δεκάρια με χαμηλή άγρια βλάστηση, και διάσπαρτα δέντρα.
Στην περιοχή, αναφέρεται, παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.
Προστίθεται περαιτέρω ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 7 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα, 6 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα, 2 άτομα της Υπηρεσίας Θήρας με 1 πυροσβεστικό όχημα και 1 πυροσβεστικό όχημα της κοινότητας Κελλακίου. Τις προσπάθειες κατάσβεσης συνέδραμαν εθελοντές από την περιοχή με ένα εκσκαφέα (ντίκερ).
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




