Σηκώνει μανίκια η U17 της ΑΕΖ – Ευχαριστίες στον κόουτς Ξενοφώντος

Σηκώνει μανίκια η U17 της ΑΕΖ – Ευχαριστίες στον κόουτς Ξενοφώντος

Ανακοίνωση από την ΑΕΖ:

«Την Τετάρτη 19 Αυγούστου ώρα 17:30, θα έχουμε έναρξη της ομάδας μας U17, πάντα από την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή μας Ξένιου Ξενοφώντος.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΑΕΖ συγχαίρει τον κύριο Ξένιο Ξενοφώντος για την πολύ καλή δουλειά που έκανε και την προώθηση αρκετών νεαρών στη Β΄ ομάδα μας».

The post Σηκώνει μανίκια η U17 της ΑΕΖ – Ευχαριστίες στον κόουτς Ξενοφώντος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE