ΛΗΣΤΕΙΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη δεύτερο πρόσωπο από την Αστυνομία

ΛΗΣΤΕΙΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη δεύτερο πρόσωπο από την Αστυνομία

Στην σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 20 ετών, προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με την ληστεία που σημειώθηκε την Παρασκευή (14/08), σε τράπεζα στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για το εν λόγω πρόσωπο προέκυψε μαρτυρία με αποτέλεσμα να συλληφθεί το βράδυ της Κυριακής (14/08).

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία έχει περάσει ήδη χειροπέδες σε 17χρονο λίγο μετά την ληστεία. Ο δράστης εισήλθε εντός της τράπεζας και αφού πρόταξε μαχαίρι, απέσπασε το ποσό των 30.000 ευρώ. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE