ΚΥΠΡΟΣ: Ψάχνουν τρόπους αντίδρασης οι μοτοσικλετιστές για διάταγμα της Αστυνομίας

ΚΥΠΡΟΣ: Ψάχνουν τρόπους αντίδρασης οι μοτοσικλετιστές για διάταγμα της Αστυνομίας

Τρόπους αντίδρασης για την έκδοση  προσωρινού διατάγματος απαγόρευσης της διακίνησης μοτοσικλετών πέραν συγκεκριμένου κυβισμού σε δρόμους της Κύπρου από την αστυνομία μελετούν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι μοτοσικλετιστών.

Εκατοντάδες μοτοσικλετιστές, ηγεσία και μέλη των συνδέσμου θα συναντηθούν στις 17.30 στη Χοιροκοιτία για να λάβουν αποφάσεις.

Με ανακοινώσεις τους οι οργανωμένοι σύνδεσμοι μοτοσικλετιστών αντιδρούν έντονα στην  έκδοση του διατάγματος και καλούν την ηγεσία της αστυνομίας να άρει τον περιορισμό άμεσα.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Egophobia Limassol, Βαγγέλης Γρηγορίου αναρωτήθηκε γιατί πρέπει να απαγορευτεί η κυκλοφορία στους νομοταγείς μοτοσικλετιστές, «επειδή μερικοί, που συνήθως είναι αυτοί που δεν πληρώνουν ούτε τους φόρους κυκλοφορίας, παρανομούν. Η απόφαση πρέπει να αλλάξει άμεσα και να αρθεί το διάταγμα αυτό».

Την απογοήτευσή τους σχετικά με το διάταγμα εξέφρασαν και τα μέλη του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσικλετών Κύπρου. Ο σύνδεσμος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, θεωρεί ότι η απαγόρευση θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα σε συμπολίτες μας, οι οποίοι χρησιμοποιούν την μοτοσυκλέτα ως βασικό μέσο μετακίνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE