ΠΑΦΟΣ: Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση 71χρονος - Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

ΠΑΦΟΣ: Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση 71χρονος - Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου 71χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ενώ περπατούσε σε δρόμο της Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 71χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία, διασωληνωμένος, στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 8.35μ.μ. χθες, στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 77χρονος κάτοικος Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε τον 71χρονο, ο οποίος προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο, πεζός.

Ο 77χρονος οδηγό του αυτοκινήτου υπεβλήθη σε εξέταση αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE