ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΗΣΤΕΙΑ: Κύπριος φαίνεται να είναι ο δράστης – Το ποσό που απέσπασε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΗΣΤΕΙΑ: Κύπριος φαίνεται να είναι ο δράστης – Το ποσό που απέσπασε

Κύπριος φαίνεται να είναι ο δράστης που με την απειλή μαχαιριού κατάφερε να αποσπάσει χρηματικό ποσό από τράπεζα στον Στρόβολο το μεσημέρι της Παρασκευής (14/08).

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει ποσό κοντά στις 30.000 χιλιάδες ευρώ, ενώ, μαρτυρία αναφέρει πως ο δράστης μιλούσε την Κυπριακή διάλεκτο.

Υπενθυμίζουμε πως η ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι (14/08), όταν άνδρας μπήκε με κουκούλα εντός του τραπεζικού καταστήματος και με την απειλή μαχαιριού απέσπασε χρηματικό ποσό κοντά στις 30.000 ευρώ και στην συνέχεια ο δράστης διέφυγε πεζός

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για εντοπισμό του δράστη.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE