ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Δεν γλύτωσαν από την Αστυνομία – Καταγγελίες πολιτών και υποστατικών για παραβίαση των μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Δεν γλύτωσαν από την Αστυνομία – Καταγγελίες πολιτών και υποστατικών για παραβίαση των μέτρων

Δώδεκα υποστατικά και 15 πολίτες κατήγγειλε η Αστυνομία για παράβαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού σε σύνολο 883 ελέγχων από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (13/07), μέχρι και νωρίς το πρωί της Παρασκευής (14/08). 

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας στη Λευκωσία από 108 ελέγχους που διενεργήθηκαν στη Λευκωσία καταγγέλθηκαν 4 υποστατικά και 6 πολίτες, από 184 ελέγχους στη Λεμεσό καταγγέλθηκε 1 υποστατικό και 7 πολίτες, από 228 ελέγχους στην Λάρνακα δεν προέκυψαν οποιεσδήποτε παραβάσεις, από 54 ελέγχους στην Πάφο έγιναν 7 καταγγελίες υποστατικών, από 155 ελέγχους στην Αμμόχωστο δεν εντοπίστηκαν παραβάσεις σε υποστατικά και έγινε μια καταγγελία εναντίον πολίτη ενώ από 154 ελέγχους στην περιοχή Μόρφου έγινε επίσης μία καταγγελία εναντίον πολίτη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.