Υπόνοιες Ερντογάν για ‘κτύπημα’ κατά της Ελλάδας – ‘Αν επιτεθείτε θα πληρώσετε το βαρύ τίμημα και σήμερα πήραν την πρώτη απάντηση’ -VIDEO

Υπόνοιες Ερντογάν για ‘κτύπημα’ κατά της Ελλάδας – ‘Αν επιτεθείτε θα πληρώσετε το βαρύ τίμημα και σήμερα πήραν την πρώτη απάντηση’ -VIDEO

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για παρενόχληση του Oruc Reis και τουρκική απάντηση.

Η πληροφορία μεταδίδεται ευρέως σε κοινωνικά δίκτυα. Βασίζονται σε ομιλία που έκανε πριν από λίγο ο Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή επέτειο της ίδρυσης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

Ο Ερντογάν ανέφερε επί λέξει: «Τους είπαμε μην επιτεθείτε στο Oruc Reis. Αν επιτεθείτε θα πληρώσετε το βαρύ τίμημα και σήμερα πήραν την πρώτη απάντηση».

Εδώ να θυμίσουμε ότι όπως μετέδωσε το CNN Greece κατά το απόγευμα, παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο τις τελευταίες ώρες, με φόντο την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, λίγο μετά τις 18:00 μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

Η Κύπρος αποχαιρέτησε σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE