Ο Υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό Υφυπουργό Εξωτερικών την προσεχή Κυριακή 16/8

Ο Υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό Υφυπουργό Εξωτερικών την προσεχή Κυριακή 16/8

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση το πρωί της Κυριακής, 16 Αυγούστου, με τον Υφυπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Αρμόδιο για Πολιτικές Υποθέσεις κ. David Hale ο οποίος θα επισκεφθεί την Κύπρο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης θα ανασκοπηθούν οι διμερείς σχέσεις Κύπρου - Ηνωμένων Πολιτειών και θα συζητηθούν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσής τους, ενώ αναμένεται, επίσης, να ανταλλαγούν απόψεις, ανάμεσα σε άλλα, για το Κυπριακό, τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. 

Με το πέρας της συνάντησης ο κ. Hale και η συνοδεία του θα αναχωρήσουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE