ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακιντζί: 'Η 'παρεμπόδιση διελεύσεων' πολιτών της ΕΕ δεν είναι αποδεκτή'

Ακιντζί: 'Η 'παρεμπόδιση διελεύσεων' πολιτών της ΕΕ δεν είναι αποδεκτή'

Η "καταπάτηση του Κανονισμού της Πράσινης Γραμμής με την παρεμπόδιση διέλευσης υπηκόων της ΕΕ από τα οδοφράγματα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή", δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, συζητώντας το θέμα με αντιπροσωπεία του συνδέσμου Τ/κ τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτόρων  (KITSAB).

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο πρόεδρος του συνδέσμου, Ορχάν Τολούν έθεσε το θέμα στον κ. Ακιντζί λέγοντας ότι η ε/κ πλευρά "συνεχίζει να θέτει εμπόδια" στις διελεύσεις πολιτών χωρών μελών της ΕΕ που φτάνουν στα αεροδρόμιο της «νότιας» Κύπρου και θέλουν να περάσουν στα κατεχόμενα.

 Ο κ. Ακιντζί, προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση της «προεδρίας», ανέφερε στην αντιπροσωπεία των πρακτόρων ότι θα συνεχίσει να θέτει αυτό το ζήτημα τόσο στην ΕΕ, όσο και στα ΗΕ, ενώ αρμόδιοι της «προεδρίας» - όπως αναφέρεται – το συζητούν με την ε/κ ηγεσία και προσπαθούν να βρουν λύσεις.
 
Επιπλέον, ανέφερε ο κ. Ακιντζί, συνεχίζουν τις ενέργειες για να μπορέσει να ανοίξει και το οδόφραγμα της οδού Λήδρας που είναι κλειστό εδώ και πολύ καιρό.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top