ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: 4ημερη προσωποκράτηση για λοχία της Αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση κακοποίησης ανήλικης

ΚΥΠΡΟΣ: 4ημερη προσωποκράτηση για λοχία της Αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση κακοποίησης ανήλικης

Εγκρίθηκε το διάταγμα 4ήμερης προσωποκράτησης σε βάρος λοχία της Αστυνομίας, σε σχέση με την διερευνώμενη υπόθεσης κακοποίησης ανήλικης, που έφερε στο φως το ThemaOnline το βράδυ της Τετάρτης (12/08).

Του Φάνη Μακρίδη

Το Επαρχιακό Δικαστήριο στο οποίο οδηγήθηκε το μέλος της αστυνομικής δύναμης που παρουσιάστηκε στη διαδικασία χωρίς δικηγόρο, έκρινε πως το διάστημα των τεσσάρων ημερών επαρκεί για να προχωρήσει στο επιθυμητό σημείο το ανακριτικό έργο.

Υπό 4ήμερη κράτηση τέθηκε και η σύζυγος του υπόπτου. Η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, καθώς όπως είχαμε σημειώσει και την Τετάρτη, οι εξεταστές της υπόθεσης την είχαν θέσει υπό το μικροσκόπιο. Η προσπάθεια είναι να διαπιστωθεί κατά πόσον η γυναίκα είχε γνώση για τις ενέργειες του συζύγου της.

Το μόνο δεδομένο είναι ότι η Αστυνομία αναγνωρίζει τη σοβαρότητα της υπόθεσης και γίνονται οι δέουσες ενέργειες ώστε να πέσει άπλετο φως. Όπως πληροφορούμαστε τις εξετάσεις έχει αναλάβει καταρτισμένο άτομο που έχει χειριστεί πανομοιότυπες υποθέσεις και υπηρετεί στο Γραφείο Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Ανηλίκων.

Η καταγγελία είχε γίνει εδώ και κάποια 24ωρα από τη μητέρα του παιδιού, με την Αστυνομία να χειρίζεται το θέμα με πάσα μυστικότητα, πριν συλλέξει το απαραίτητο υλικό και να προβεί στη σύλληψη του λοχία της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top