KATEXOMENA- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικό κρούσμα στον τουρκικό στρατό

KATEXOMENA- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικό κρούσμα στον τουρκικό στρατό

Με τίτλο «Πανικός κορωνοϊού στον στρατό» η εφημερίδα Γενί Ντουζέν γράφει την Πέμπτη 13/08, ότι ένας αξιωματικός του τουρκικού στρατού, που ήρθε στα κατεχόμενα από την Τουρκία στις 6 Αυγούστου, και η σύζυγός του, βρέθηκαν θετικοί στο τεστ PCR που έκαναν στις 10 Αυγούστου και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί που επιβεβαίωσε στην εφημερίδα  ανέφερε ότι ομάδες του «υπουργείου» μετέβησαν χθες για ελέγχους στην μονάδα όπου είχε τοποθετηθεί ο εν λόγω αξιωματικός, μεταξύ των χωριών Σκυλλούρα και Άγιος Βασίλειος, για να εξετάσουν τους στρατιώτες και αξιωματικούς εκεί.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πατέρας του αξιωματικού στην Τουρκία ήταν θετικός στον ιό. Το ζευγάρι έχει μεταφερθεί στο γενικό νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας για θεραπεία.
 
Η Γενί Ντουζέν προσθέτει ότι ο αξιωματικός και η σύζυγός του ήταν σε καραντίνα 14 ημερών εντός της μονάδας και δεν είχαν έρθει σε επαφή με άλλα μέλη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε γύρω στις 11 το πρωί στην Κνεσέτ, στο πλαίσιο της σύντομης επίσκεψής του στο Ισραήλ πριν αναχωρήσει για την Αίγυπτο και τη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη στη Λωρίδα της Γάζας. Λίγο πριν από την ομιλία του στην ολομέλεια, ο Αμερικανός πρόεδρος συναντήθηκε με οικογένειες ομήρων, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τον τερματισμό της σύγκρουσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE