ΛΑΡΝΑΚΑ: Εκκενώθηκε η παραλία Μακένζυ – Πότε θα ανοίξει

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εκκενώθηκε η παραλία Μακένζυ – Πότε θα ανοίξει

Εκκενώθηκε ένα μεγάλο μέρος της παραλίας Μακένζυ στην Λάρνακα λόγω βλάβης σε αγωγό, το πρωί της Πέμπτης 13/08.

Μιλώντας στο ThemaOnline ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας ανέφερε πως η βλάβη έχει διορθωθεί και τώρα γίνονται έρευνες και αναλύσεις για να διαπιστωθεί αν υπήρξε διαρροή λυμμάτων εντός της θάλασσας.

Όπως ανέφερε ο κ. Βύρας είναι θέμα περίπου δύο ωρών (γύρω στις 15:00 το μεσημέρι) για να λειτουργήσει η παραλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE